Kunstenaars & OrganisatiesBeeldend /

KERNACTIVITEITEN Het CBK Drenthe wil het publieksbereik voor beeldende kunst en vormgeving in Drenthe stimuleren en vergroten. Hiertoe worden activiteiten en producten ontwikkeld waaronder: Digitale documentatie van professionele beeldende kunstenaars en vormgevers in Drenthe; bemiddeling en begeleiding bij kunstopdrachten; advisering van kunstenaarsinitiatieven, organisaties en gemeenten bij projecten en beleidskeuzes rond beeldende kunst en vormgeving; kunstuitleen voor bedrijven, voor particulieren en voor scholen op vijf locaties in de provincie; promotie van hedendaagse kunst middels een uitgewogen en actuele expositieprogrammering en hieraan gekoppelde educatieve projecten en/of lezingen.

KLANTEN Het CBK Drenthe onderhoudt met diverse partijen een actieve samenwerkingsrelatie: kunstenaars, vormgevers, kunstenaarsinitiatieven, culturele instellingen, bedrijfsleven en overheden en particulieren en scholen.

Streamer Het CBK Drenthe plaatst hedendaagse beeldende kunst en vormgeving op een verrassende en verdiepende wijze midden in de Drentse samenleving.

Centrum Beeldende Kunst Drenthe

info@cbkdrenthe.nl

088 0128700

Website

http://www.cbkdrenthe.nl/

Adres

Weiersstraat 1
9401 ET Assen

Genres