Kunstenaars & OrganisatiesAlgemeen /

Hallo, mijn naam is Helma Kwast.

Ik ben werkzaam bij K&C als projectmedewerker.

Naast Oktobermaand Kindermaand, waar ik projectleider van ben, organiseer ik diverse andere projecten waaronder het jaarlijkse Kunst en Cultuur Gala waar de Drentse culturele prijzen worden uitgereikt.

Oktobermaand Kindermaand is een gratis toegankelijk kunst- en cultuurproject voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Het door de provincie geïnitieerde evenement biedt de jonge bezoekers vrij toegang tot musea, schouwburgen, cultureel erfgoedinstellingen, kunstencentra, galerieën, natuurinstellingen en bioscopen. De deelnemende organisaties bieden gratis activiteiten speciaal voor de kinderen in de basisschoolleeftijd. Oktobermaand Kindermaand stimuleert kinderen met (groot-) ouders in de weekenden in oktober samen op pad te gaan en culturele activteiten in de omgeving te bezoeken.
Kijk ook eens op: www.kindermaand.nl

Wilt u deelnemen aan Oktobermaand Kindermaand? Heeft u vragen op het gebied van kunst en cultuur? Of wilt u meer weten over de culturele prijzen die we in Drenthe uitreiken?
Neem dan contact met mij op. Ik kijk graag samen met u naar de mogelijkheden!

Met vriendelijke groet,
Helma Kwast

Projectleider Oktobermaand Kindermaand
Projectmedewerker K&C

Telefoon: (0592) 33 69 10
Mobiel: 06 57 34 95 98
Mail: helma@kcdr.nl

----------------------------------------------------------------------------------

Cultuurkoppelaar

Greetje Boogaard is sinds 1 februari 2013 Cultuurkoppelaar in de gemeente Emmen. Het doel van de Cultuurkoppelaar is om de amateurkunst in de gemeente te ondersteunen, beter zichtbaar te maken en amateurkunstenaars een podium te bieden.

Koppelen, oftewel het stimuleren van samenwerking tussen amateurkunstverenigingen onderling of tussen verenigingen en scholen of bedrijven, is een belangrijk onderdeel van haar takenpakket.

Maar u kunt voor meer bij Greetje terecht:

  • Nuttige informatie over het besturen van een vereniging 
  • Tips op het gebied van subsidies, scholing en samenwerking
  • Voorbeelden om uw vereniging beter te profileren

Telefoon: 06 38 01 44 37
Mail: info@cultuurwebemmen.nl
Of kijk op facebook.