Kunstenaars & OrganisatiesTheater /

Zomercursus Acteren/Regiseren

| Theater

Hallo theatermaker,

Graag willen wij je uitnodigen voor een unieke zomercursus acteren/ regisseren. Deze cursus is voor toneelspelers die zich willen ontwikkelen op het gebied van spel en speelstijlen of voor theatermakers die willen kennismaken met regie. Je kunt kiezen aan welke van de twee je wilt deelnemen.

Aan het einde van de cursus kan het geleerde op acteergebied behulpzaam zijn bij de scene die de aankomende regisseurs gaan maken. Zo sluiten we samen de cursus af met een presentatie van het gecreëerde materiaal.

Datum: 18-19 augustus 2012


Locatie: Theaterboerderij Het Hek van de Dam (Ekehaar)


Tijd: 18 en 19 aug: 10.00-17.00


Kosten: € 125,- (incl. koffie en thee), lunch eventueel v.a. 8,50 p.p.p.d.

De workshop wordt gegeven door Marie-José Bonthuis en Theo Smedes.

Marie-José regiseert voornamelijk komedies met amateurs en studenten. Daarnaast heeft zij in het kader van haar regieopleiding kennis opgedaan met verschillende speelstijlen, waaronder komedie en mime. Ook is zij verbonden met Jongerentheatergroep De Steeg (Groningen) waarmee zij op scholen zeer succesvolle forumvoorstellingen speelt. Marie-José heeft qua acteren ruime ervaring met improvisatietheater.

Theo is sinds 2006 als acteur verbonden aan verschillende gezelschappen, waaronder Tryater (Leeuwarden), BUOG, KlasseKunst en de PeerGroup. Als regisseur werkt hij veel met amateurgezelschappen en openluchtspelen in Friesland.

Geinteresseerd? Meld je dan aan vóór 5 augustus op: info@theosmedes.nl

Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Marie-José Bonthuis en Theo Smedes

Locatie

Theaterboerderij HetHek van de Dam
Hoofdstraat 19
9454 PK  

Reserveren

info@theosmedes.nl
0592 389251